kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Pôžičku na auto si môžete vybaviť aj z bezpečia domova

Kvôli úveru na auto nemusíte opúšťať bezpečie svojho domu a vystavovať sa riziku nákazy. Úver môžete získať aj cez internet a peniaze mať k dispozícii do 24 hodín.

Lízing alebo pôžička na auto?


Pri kúpe vozidla vám každý dobrý predajca ponúkne možnosť financovania prostredníctvom lízingu. Aj keď na prvý pohľad vyzerá ponuka výhodne, pôžička na auto je v porovnaní s lízingom väčšinou výhodnejšia. S lízingom sú viazané vysoké poplatky za poskytnutie, prísne podmienky splácania a vyšší úrok.

Výhodnejšie podmienky splácania, nulový poplatok za poskytnutie, nižší úrok a možnosť výberu je to, čo robí autoúver výhodnejším. Banky navyše poskytujú takýto typ úveru aj cez internet. Vybaviť si ho môžete z pohodlia domova prostredníctvom online formuláru a financovať ním môžete kúpu nového aj jazdeného vozidla.

Okrem pôžičky si cez internet môžete uzatvoriť aj najlacnejšie PZP. Stačí, keď zadáte ŠPZ alebo technické parametre vozidla. Po uzatvorení poistenia vám všetky dokumenty prídu na váš e-mail a následne poštou na vašu adresu.

Autor: autobild.pluska, PR článok

Zdroj: autobild.pluska.sk