kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

NDS chce postaviť protihlukové steny na D2, cenu odhaduje na 4 mil. eur

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) plánuje výstavbu protihlukových stien na diaľnici D2 pri Jarovciach.


Výzva na predkladanie ponúk bola zverejnená vo vestníku verejného obstarávania. Cenu diaľničiari odhadujú na 4,09 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).
Predmetom zákazky je vyriešenie výstavby protihlukových stien na D2 z dôvodu zníženia hlukovej záťaže priľahlej zástavby obce Jarovce nachádzajúcej sa na ľavej strane diaľnice D2 v smere z Bratislavy. "Návrh protihlukových stien vyplynul z potreby zníženia hlukovej záťaže z cestnej dopravy diaľnice D2, keďže z dôvodu zvyšujúcej sa intenzity dopravy sú prekročené prípustné hodnoty hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí," konštatuje sa v oznámení.

 


Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude cena, zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 5. februára.

AUTOR: © Zoznam/jh

Zdroj: podkapotou.sk