kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Hľadáte jazdené auto? Motoristi hlasovali za najlepší autobazár na Slovensku!

Až 23 943 ľudí sa tento rok zapojilo do tradičnej motoristickej ankety Autobazár roka 2020. Svoje hodnotenie poskytli 1 064 autobazárom a predajcom nových automobilov.

Hlasujúci zákazníci hodnotili ponuku áut, kvalitu poskytovaných služieb, ako aj celkovú komunikáciu autobazárov a predajcov. Hodnotenia, ktoré návštevníci odovzdali, rozhodli o víťazoch jednotlivých krajov, ako aj o absolútnom víťazovi celej ankety. Titul najlepšieho autobazáru na Slovensku za rok 2020 tesne obhájil Auto PDK z Bratislavy.

„Nákup auta patrí medzi jednu z najväčších investícií v živote. Preto je dôležité sa rozhodovať nielen impulzívne, ale aj racionálne. Cieľom našej ankety je podať kupujúcim pomocnú ruku pri výbere kvalitného a spoľahlivého autobazáru či autorizovaného predajcu automobilov. Spätná väzba vie reálne zhodnotiť kvalitu a profesionalitu poskytovaných služieb, čo môže zároveň pomôcť aj samotným predajcom,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU.

Šiesty ročník populárnej celoslovenskej ankety Autobazár roka 2020 organizoval najväčší inzertný portál s automobilmi Autobazar.EU, v spolupráci s Autobazar.SK a Autovia.sk. Hlasovanie prebiehalo od 7.októbra 2020 do 15.januára 2021. Hodnotiť mohli motoristickí zákazníci prostredníctvom formulára priamo na stránke Autobazár roka. Pričom jednotlivo mohli udeliť body za kategórie – veľkosť ponuky, komunikáciu, proces kúpy auta alebo doplnkové služby.

Najlepšie autobazáre a predajcovia nových áut v jednotlivých krajoch:

  • ABSOLÚTNY VÍŤAZ: Auto PDK
  • BRATISLAVSKÝ KRAJ: LAND AGENCY s.r.o.
  • KOŠICKÝ KRAJ: Auto Spiš, Spišská Nová Ves
  • PREŠOVSKÝ KRAJ: AutoPO Prešov, s.r.o.
  • ŽILINSKÝ KRAJ: B&B Car, s.r.o.
  • TRNAVSKÝ KRAJ: AUTOBAZÁR F1, Sládkovičovo
  • NITRIANSKY KRAJ: JTAuto, Nové Zámky
  • TRENČIANSKY KRAJ: AUTOGRÁČ, Bánovce nad Bebravou
  • BANSKOBYSTRICKÝ KRAJ: ZSOLTI CARS EXCLUSIVE s.r.o.

 

Autor: redakcia Autoviny

Zdroj: autoviny.sk