kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Hnevajú vás kolóny pred Bratislavou na D2? NDS vie kedy to skončí

NDS ubezpečuje, že s prácami na moste na D2 skončí na konci augusta.


Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na diaľnici D2 stavia nový most, a to za plnej premávky v intenzitách zhruba 50.000 áut denne. Diaľničiari na sociálnej sieti ubezpečujú, že s prácami skončia už na konci augusta.

NDS priblížila, že tento týždeň sa uskutočnia práce na realizácii izolačného systému nosnej konštrukcie, betonáž ochrannej vrstvy z vláknobetónu, montáž stĺpikov zvodidla, prípravné práce k položeniu asfaltových vrstiev a položenie asfaltových vrstiev na moste a predpoliach.

Most je dlhý 48 metrov, pod ním je plne funkčná železničná trať. Technologický postup je nastavený tak, aby nebolo narušené trakčné vedenie. "Most bol v zlom technickom stave. Ak by sme s opravou čakali ešte pár rokov, dostal by sa do veľmi zlého, možno až havarijného stavu. To by bolo nesmierne nebezpečné pre motoristov, museli by sme most úplne uzatvoriť," upozornila NDS.

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, podkapotou.sk