kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

V týchto slovenských krajoch sa ukradne najviac áut. Je vaše vozidlo v bezpečí?

Už 600 áut toho roku zmenilo majiteľa bez súhlasu toho pôvodného.

Podľa najnovších štatistík, ktoré zverejnilo Ministerstvo vnútra SR, stihli zlodeji odcudziť tento rok už skoro 600 vozidiel. Len necelú polovicu prípadov objasnili. Štatistiky sú neúprosné. Každý rok pripomínajú majiteľom automobilov, že akékoľvek zabezpečenie z výroby nikdy neochráni vozidlo na 100 %. Zlodeji sú stále o krok vpred a dokážu jednoducho ukradnúť nielen staré, ale aj najnovšie modely v priebehu pár sekúnd.

O tejto nelichotivej skutočnosti sa mohli najviac presvedčiť majitelia áut v Bratislavskom kraji. Od januára do augusta tohto roka bolo zistených celkovo 133 krádeží motorových vozidiel. Len štvrtina z nich sa zatiaľ objasnila.

Na druhom mieste sa ocitol Žilinský kraj, kde boli zlodeji úspešní presne 114-krát. Bronzovú priečku zatiaľ obsadil Nitriansky kraj so 78 prípadmi.

Ako ochrániť váš automobil na 100 %?

Ak chcete v noci pokojne spávať, mali by ste zvážiť dodatočné zabezpečenie vozidla, ktoré ho ochráni pred akýmkoľvek typom krádeže. Jedným z nich je slovenský produkt, ktorý žiaden zlodej do dnešného dňa neprekonal, VAMPIRE Lite.

Ako VAMPIRE Lite funguje?

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému proti krádeži áut. Tento 7-cestný imobilizér, ktorý v aute naraz dokáže blokovať až 7 vecí pod elektromechanickou kombináciou, dokonale ochráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže.

Čo ho robí neprekonateľným?

Tento zabezpečovací systém proti krádeži áut funguje na 2 princípoch:


1. Princíp kombinatoriky

V každom vozidle sú blokované iné komponenty. Zlodej áut by potreboval desiatky hodín na zistenie a prelomenie tejto komplexnej ochrany.

2. Princíp unikátnosti

Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Investujte do 100 %-nej ochrany vozidla

Inštalácia zabezpečovacieho systému VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny a predstavuje jednorazovú investíciu. Nie je dôležité, či máte nové alebo staré vozidlo, dá sa totiž namontovať skoro do každého modelu. Vyberte si jedno zo štyroch miest na inštaláciu na https://vam-system.sk/

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM, podkapotou.sk