kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Autoalarm je proti krádeži neúčinný. Toto je hlavný dôvod

Každé moderné auto je už od výroby vybavené alarmom proti krádeži. No jeho Achillovou pätou je centrálne zamykanie.


Čítačka kľúčov je malé, elektronické zariadenie, ktoré dokáže načítať kódy z originálneho štartovacie kľúča od vášho auta bez potreby priameho kontaktu s vozidlom. Zlodej vám pomocou neho môže veľmi jednoducho načítať kľúč v kaviarni či v nákupnom centre na parkovisku.

A tu sa dostávame k jadru problému. S načítaním kľúčom vám zlodej odomkne centrálne zamykanie, na ktoré je autoalarm naviazaný, a odomknutím auta sa alarm automaticky deaktivuje. V tom momente už zlodejovi nič nebráni v ceste odcudziť vám z auta cennosti, alebo rovno celý automobil. Pozrite si, ako sa dá načítať kód z kľúča z auta bezpečne zaparkovaného pred domom.

Video: https://youtu.be/WzzU0NAb2Qw

Ako sa chrániť na 100 %?

Možností je viacero, no najspoľahlivejšie je namontovať si do vozidla dodatočné zabezpečenie, ktoré funguje na elektromechanickom princípe. Jedným z takýchto zariadení je VAMPIRE Lite od VAM System, ktorého technológia nebola prekonaná už viac ako 20 rokov, aj keď sa o to zlodeji pokúsili už viac ako 500x.

VAMPIRE Lite totiž blokuje až 7 rôznych častí auta, či už je to motor, spojkový pedál batéria alebo ručná brzda. Každá inštalácia je pritom unikátna. Vďaka tomu zlodej neodíde s vaším vozidlom, ani keby mal načítané kódy, či dokonca duplikát originálneho kľúča.

Spite spokojne bez obáv o vaše vozidlo nainštalovaním VAMPIRE Lite. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na vam-system.sk .

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM, podkapotou.sk