kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Premávku verejnej dopravy v BSK ovplyvnia veľkonočné sviatky i prázdniny

Premávku verejnej dopravy v Bratislave a jej okolí v najbližších dňoch ovplyvnia veľkonočné sviatky a školské prázdniny.


Upozorňuje na to Bratislavská integrovaná doprava, koordinátor Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK).

Vo štvrtok (14. 4.) budú všetky linky bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) a regionálne autobusové linky premávať podľa režimu pracovný deň – školské prázdniny.

V piatok (15. 4.) budú všetky linky premávať ako cez voľné dni. Jazdiť nebude linka 69. V noci na sobotu (16. 4.) nebudú premávať ani regionálne nočné linky 299, 598, 599, 699, 798 a 799 a spoj 245/36.

V nedeľu (17. 4.) nebude jazdiť linka 131. V pondelok (18. 4.) budú všetky linky premávať ako cez voľné dni. Počas sviatku nebude premávať linka 69. V utorok (19. 4.) budú všetky linky MHD a regionálne autobusové linky premávať podľa režimu pracovný deň – školské prázdniny.

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, podkapotou.sk