kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Na Gagarinovej ulici v Bratislave spúšťajú opravu vozovky

Na Gagarinovej ulici v úseku medzi Tomášikovou a Ondrejovovou spustili v sobotu  opravu vozovky.


Začala sa už tento týždeň menšími prácami na výmene poškodenej prídlažby. Práce budú prebiehať do 4. septembra tohto roka. Informuje o tom hlavné mesto na sociálnej sieti.

"Prejazd pre motorové vozidlá bude možný počas celej dĺžky trvania prác, treba však počítať so zníženou priepustnosťou dopravy. Práce budú prebiehať počas striedavého uzatvorenia jazdných pruhov tak, že počas celej dĺžky prác zostane prejazd zachovaný v jednom z dvoch jazdných pruhov v smere jazdy," priblížilo mesto.

Ďalej uviedlo, že okrem výmeny povrchu dôjde k výškovej úprave vývodov inžinierskych sietí, k výmene uličných vpustov a poškodená prídlažba sa nahradí novou betónovou. Práce budú realizované v niekoľkých etapách. Po oprave rovných úsekov ulice prídu na rad opravy povrchov na križovatkách, o ktorých bude mesto vopred informovať.

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, podkapotou.sk