kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Bratislava chystá zmeny v MHD. Dotknú sa denných i nočných spojov. Pribudnú zastávky

Od 5. septembra zavádza Bratislava zmeny v MHD, pribudnú aj nové zastávky


Dopravný podnik Bratislava (DPB) od 5. septembra tohto roka zavádza niekoľko zmien v mestskej hromadnej doprave (MHD). Pribudnú nové zastávky a na základe dát z premávky budú upravené intervaly na nočných linkách. TASR o tom informoval hovorca DPB Martin Chlebovec.

Linka 67 bude od začiatku školského roka v Podunajských Biskupiciach predĺžená do novovzniknutej štvrte Zelený raj. Na novej trase obslúži zastávky Ligurčeková a Farmárska, každú v jednom smere. Linka bude mať novú konečnú zastávku Ovčiarska. Doterajšiu konečnú zastávku Vinohradnícka obslúži linka obojsmerne.

V Ružinove budú linky 96 a 196 smerom do Petržalky obsluhovať aj zastávku Pažítková pre možnosť prestupu na trolejbusovú linku 42. Režim prevádzky liniek 92 a 192 ostane od septembra rovnaký ako počas uplynulých dvoch mesiacov.

Zmeny sa dotknú tiež cestovných poriadkov nočných liniek. Rozsah nočnej dopravy sa však nemení. DPB cestujúcim pripomína, že od pondelka 5. septembra budú jazdiť spoje MHD opäť podľa cestovných poriadkov platných pre školský rok. Výnimkou sú linky 31, 131 a 184, ktoré začnú jazdiť až od začiatku vyučovania na vysokých školách.

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, podkapotou.sk