kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Obmedzenie na diaľnici D2 v Lamači sa čoskoro skončí

Práce na moste finišujú. Všetko by malo byť hotové 1. septembra.


Oprava ľavého jazdného pásu mosta Lamač na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Malaciek je vo finále, v týchto dňoch nás čakajú posledné dokončovacie práce. Bratislavský diaľničný most tak bude po komplexnej oprave oboch jazdných pásov plne k dispozícii motoristom bez akýchkoľvek obmedzení od 1. septembra.

V nasledujúcich dňoch sa budú na moste vykonávať dokončovacie práce. Konkrétne pôjde o realizáciu asfaltových a polyuretánových zálievok, hydrofóbneho a ochranného náteru ríms či o montáž zábradlia na portáli v smere do Bratislavy. Pracovníci následne po posledných terénnych úpravách odvezú zariadenia a stavebný materiál zo staveniska. Odstráni sa dočasné dopravné značenie a zrušia sa všetky obmedzenia.

Most Lamač sa nachádza na diaľnici D2 v úseku medzi kilometrami 55,135 až 56,155 medzi križovatkou Lamač a bratislavským tunelom Sitina. Bol postavený v roku 1972. Dĺžka mosta je 48,2 metra a premosťuje dvojkoľajnú železničnú trať.

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, podkapotou.sk