kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Týmito opatreniami si znížite možnosť ukradnutia auta na nulu

Zlodeji majú svoje overené metódy a krádeže si starostlivo plánujú. Preto prinášame rady, ako sa nestať ich obeťou.
Vyhnite sa odľahlým miestam bez ľudského pohybu.

Zlodej v parkovacej garáži je ako dieťa v cukrárni. Môže si vybrať model a značku vozidla podľa potreby, alebo náročnosti ukradnutia. Každý automobil je totiž zabezpečený inak.

Preto naša prvá rada je: parkujte čo najbližšie ku vchodu do centra, alebo na dohľad kamerového systému. Hlavne sa vyhýbajte ponechaniu vozidla na okraji parkoviska.

Aj správny spôsob parkovania vám môže ochrániť vozidlo.

Pri parkovaní na ulici alebo otvorených parkoviskách sa snažte zaparkovať pod lampou verejného osvetlenia. Zlodeji idú skôr po vozidlách v tmavých miestach. A aby vám auto neodtiahli, otočte kolesá smerom k obrubníku a zablokujte volant.

Nainštalujte si dodatočné zabezpečenie.

Niekedy sa môže zdať, že dodatočné zabezpečenie vozidla sú zbytočnosťou. Opak je však pravdou. Kvalitný systém dokáže ochrániť vaše auto pred najrôznejšími metódami kradnutia.

Jedným z takýchto dodatočných zabezpečení áut je VAMPIRE Lite od VAM system. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý pod elektromechanickou kombináciou dokáže v aute naraz blokovať až 7 jeho častí. Tým zaručuje 100 % ochranu pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Zdroj: Zetak PR VAM

Zlodeji nepochodia ani v prípade, ak:

• použijú rušičku GPS/GSM/GPRS signálu,

• použijú čítačku kódov či diaľkových ovládaní,

• vymenia spínaciu skrinku,

• vymenia riadiacu jednotku motora,

• vymenia palubnú dosku,

• použijú duplikát štartovacieho kľúča.

VAMPIRE Lite je navyše možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia ako:

naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

Bez mesačných poplatkov a aktualizácií

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu do zabezpečenia vozidla. Namontovať si ho môžete dať v pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade a Prešove. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na https://vam-system.sk/

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM, podkapotou.sk