kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Volkswagen ihneď a lacnejšie! Vďaka Skladovým bonusom

Dnes patria medzi bežné problémy pri kúpe auta buď ich nedostupnosť alebo vyššia cena.
Ani jedno z toho vás však nemusí trápiť vďaka skladovým bonusom. Ušetriť môžete až 11 230 €!

Volkswagen ponúka na svoje vybrané modely výrazné zľavy. Opäť je tu akcia Skladové bonusy a to znamená, že sa do ponuky dostalo množstvo rôznych modelov v rôznych výbavách, ktoré sú k dispozícii takpovediac okamžite a navyše s veľmi zaujímavým zvýhodnením. To sa skladá z dvoch častí: Skladového bonusu, ktorého výška je až do 10 000 eur, a z príplatkovej predĺženej záruky na 5 rokov/100 000 km, ktorú dostanete k autu zadarmo. Dokopy tak môžete ušetriť až 11 230 €! A to sa oplatí.

Skladové bonusy vám teda ušetria čas aj peniaze. A netýkajú sa iba pár modelov, ale mimoriadne širokého spektra áut rôznej veľkosti, koncepcie a typu pohonu: v ponuke sú modely Taigo s bonusom 1000 €, T-Cross s bonusom 1 500 €, Polo s bonusom 2 000 €, Tiguan s bonusom až 4 000 eur, Tiguan Allspace s bonusom 3 000 €, Arteon Shooting Brake s bonusom až 7 000 € a Touareg, ktorý dostanete lacnejšie až o 10 000 €. K tomu zadarmo spomínaná predĺžená záruka, ktorá má v závislosti od modelu hodnotu 240 až 1 230 €.


Zdroj: VW


Nezabudlo sa ani na elektromobily, pričom ponuka zahŕňa aj obľúbené elektrické modely Volkswagen ID.4 a jeho dynamickejšie strihnutého brata s karosériou SUV-kupé, Volkswagen ID.5. Na oba tieto modely dostanete zvýhodnenie až 9 000 €, pričom hodnota predĺženej záruky, ktorú dostanete k modelom zadarmo, predstavuje 730 €.

To už sú peniaze, ktoré hravo nahradia dotáciu na kúpu elektromobilu. A tam sa vaše šetrenie ešte iba začalo. Vďaka najmodernejšiemu softvéru a bezdrôtovým aktualizáciám dosahujú elektrické modely veľmi priaznivú spotrebu. Ak si ich navyše nabíjate doma, môžu sa vaše náklady na 100 prejdených kilometrov zraziť pod hranicu 2 €/100 km. A to sa oplatí.
Akcia je obmedzená časovo, ako aj veľkosťami zásob. Nenechajte sa teda predbehnúť. Čas máte iba do 30.11. 2023, alebo kým niekto iný nekúpi auto, o ktoré máte záujem. Spravte si teda radosť už teraz!

Pre viac informácií zo sveta značky Volkswagen sledujte stránku www.volkswagenblog.sk.

Zdroj: VW

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VW, podkapotou.sk