kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

NDS pre riziko koronavírusu zredukovala predaj diaľničných známok na hraniciach

NDS odporúča kúpu diaľničnej známky riešiť prostredníctvom portálu www.eznamka.sk.

Preventívne opatrenie v súvislosti s rizikom šírenia koronavírusu prijala aj Národná diaľničná spoločnosť (NDS). Zredukovala predaj elektronických diaľničných známok na hraničných priechodoch. Odporúča motoristom kúpiť si známku cez internet alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Ako uviedli diaľničiari na sociálnej sieti, informačno-predajné miesta (IPM) na diaľničných hraničných priechodoch zredukujú predaj elektronických diaľničných známok z dvoch pracovísk len na jedno, oddelené priehradkou. Týka sa to IPM Čunovo, IPM Jarovce, IPM Brodské, IPM Skalité.

"Z tohto dôvodu, aby motoristi predišli čakaniu v rade, odporúčame všetkým zahraničným motoristom zrealizovať nákup elektronickej diaľničnej známky cez portál www.eznamka.sk alebo mobilnú aplikáciu," dodala NDS s tým, že opatrenie platí do odvolania.

Autor: TASR

Zdroj: autobild.pluska.sk