kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Poradňa magazínu AUTOVINY.SK - auto motor a šport o tom, aké doklady môžete nechávať v aute, keď je zaparkované.

Ak patríte k ľuďom, ktorým už poškodený stierač do čelného skla vyryl čiary viete, prečo sa na to pýtame. Toto je samozrejme extrém. Veľmi drahý extrém.

Pamätáte si ešte na časy, kedy ste si v polke roka chceli kúpiť ročnú diaľničnú známku, no akosi sa vám to neoplatilo, keďže jej platnosť vypršala po necelom roku? Na predaj sú momentálne 2 typy diaľničných známok, pri ich kúpe buďte obozretný!

S cieľom znižovať nehodovosť a ochrániť životy, zdravie a majetok obyvateľov a návštevníkov našej krajiny pripravila polícia počas letnej turistickej sezóny viacero opatrení.

Zatiaľ čo skúsenejší vodiči už poznajú bežné pravidlá cestnej premávky pri jazde v Chorvátsku, čerství držitelia vodičského oprávnenia by si mali dať pozor.

Nejde len o krčmové reči. Aj v každodennom živote sa šíria rôzne mýty o palive pre spaľovacie motory. Tu vám vyvrátime tie najčastejšie.

Občas sa vyskytujú správy o tom, že v aute musíte mať reflexnú vestu, lebo je súčasťou povinnej výbavy, ale nie je to pravda. Zákon jednoznačne uvádza, za čo ju môžete vymeniť.

Nájsť na slovenských cestách zvieratá uhynuté po zrážke s autom nie je nič ťažké. Niekedy sú ich telá na ceste aj celé týždne, čo je sám o sebe dôkaz, že niekto konal protizákonne.

Vedeli ste, že keď budete zámerne brániť sanitke v prejazde, dostanete rovnakú pokutu ako za prekročenie rýchlosti o 21 km/h?

Väčšina tých, ktorí tento rok plánujú dovolenku, vyrazia autom. Lietadlo kleslo na úroveň vlaku.

TOP 5 zlozvykov, ktoré ničia manuálnu prevodovku! Niektoré z nich pravdepodobne vykonávate aj vy!

Pokles cien palív sa má po niekoľkých týždňoch čoskoro zastaviť, už minulý týždeň cena ropy začala stúpať.