kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Loď Freemantle Highway odpočíva vo svojom dočasnom kotvisku. Požiar je uhasený a špecialisti sa dostali na palubu.

Ministerstvo vnútra chce opätovne otvoriť vlastnú autoškolu pre svojich zamestnancov.

Tisícové bonusy a predĺžená záruka zadarmo. Takéto jednoduché riešenie ponúka na svoje skladové vozidlá ID.4 a ID.5 značka Volkswagen.

Zatiaľ sa neuvažuje, že by sa toto nové značenie zaviedlo aj u nás, pravdou však je, že za nedodržanie predpisov dostane pokutu aj Slovák.


Česká automobilka sa pustila do modernizácie svojho portfólia naozaj "zhurta". Nejaké tie farbičky, disky, svetielka a tváričky.

Využívate možnosť parkovania na chodníku? Od októbra bude takéto zastavenia a státie opäť nezákonné.

Dôvod, prečo môže niekto potrebovať otvoriť auto bez kľúča, spočíva napríklad v jeho zabuchnutí v kufri.

Južná Austrália sa stáva jednou z prvých krajín, kde budete musieť pri vedení výkonného auta vlastniť špeciálny vodičský preukaz.

Ministerstvo dopravy koncom júla zverejnilo na svojej stránke informáciu o povoľovaní výnimky pre zadnú tabuľku s evidenčným číslom menších rozmerov pre vozidlá kategórie M a N.

Predplatné palív je obdoba našich palivových kariet alebo vernostných programov. Zmysel má spočívať v predplatení si objemu paliva za výhodnejšiu cenu, prípadne v zaplatení poplatku výmenou za možnosť lacnejšieho tankovania.

Už čoskoro končí platnosť vodičských preukazov, ktoré malo donedávna až 650-tisíc vodičov na Slovensku.

Rezort vnútra uvažuje nad dočasným zrušením spoplatnenia niektorých úsekov diaľnic a rýchlostných ciest. Dôvodom sú rekonštrukčné práce v ich okolí.