kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Výlety s autom na letnú dovolenku majú svoje špecifiká. Prinášame vám pár rád, ako sa na ne pripraviť a zvládnuť ich bez stresu.

Presne 50 % vozidiel typu kombi kúpených u najväčšieho slovenského predajcu ojazdených automobilov AAA AUTO sa predáva na úver.

Slovenská správa ciest (SSC) vyhlásila verejné obstarávanie (VO) na podopretie mosta na ceste I/62 v Seredi ponad železničnú trať.

V našich netradičných cestovateľských tipoch pokračujeme v Královohradeckom kraji na severovýchode Čiech.

Obdobie prezúvania na letné pneumatiky stále trvá. Pomerne jednoduchý úkon však môže narobiť problémy, pokiaľ svoje auto neprezujete správne.

Pozor! Už čoskoro končí platnosť neobmedzených vodičských preukazov.

Úsek rýchlostnej cesty R2 Mýtna – Lovinobaňa, Tomášovce takmer úplne odbremenil okolité obce Novohradu od kamiónovej dopravy.

Stavebné práce na ceste prvej triedy I/79, ktorá spája Vranov nad Topľou a Parchovany, sa už začali.

Hlavná výhoda cestovania autom spočíva v tom, že si kedykoľvek môžete cestu prerušiť, urobiť prestávku alebo zmeniť smer či rýchlosť.

Stacionárne radary na Slovensku zatiaľ nie sú. Či a kedy vôbec budú, zrejme rozhodne až nová vláda.

Časť bratislavskej diaľnice D2 bude od piatka (9. 6.) do pondelka (12. 6.) do 6.00 h čiastočne uzavretá.

Zlodeji majú svoje overené metódy a krádeže si starostlivo plánujú. Preto prinášame rady, ako sa nestať ich obeťou.
Vyhnite sa odľahlým miestam bez ľudského pohybu.