kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Už aj slovenskí vodiči môžu legálne inštalovať H4 a H7 LED žiarovky do hlavných svetlometov vybraných vozidiel.

Kabriolety sú síce celkom okrajovou časťou slovenského trhu ojazdených automobilov, ale ich počet v ponuke na trhu sa od covidu zvýšil.

Za využívanie diaľnic v Česku si niektorí vodiči poriadne priplatia. Cena diaľničnej známka sa tam mení prvýkrát od roku 2012.

Slovensko opäť na istý čas zavádza hraničné kontroly. Dôvodom je konanie vľkého množstva medzinárodných akcií. Kontroly na hraniciach budú najmä pri vstupe na naše územie.Potrvajú až 16 dní.

V rámci IDS BK, kde pôsobia dopravcovia DPB, Arriva a ŽSSK, sa od 1. júla zvýšia ceny takmer všetkých cestovných lístkov o 20 percent.

Príchod automobilky Volvo do priemyselného parku Valaliky si v Košickom kraji vyžiada investície za 30 miliónov eur.

Od stredy 24. mája sa dočasne obnovia kontroly na hraniciach SR s Rakúskom, Maďarskom, Poľskom, Českom a na medzinárodných letiskách.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na opravu časti vozovky na približne 1,5-kilometrovom úseku diaľnice D2 pri bratislavskej Petržalke.

Napriek enormnému úsiliu automobiliek predávať spoľahlivé autá sa ani tie najnovšie nevyhýbajú poruchám. Inak to ani nejde, automobil je predsa nesmierne komplikovaný stroj pozostávajúci z tisícov komponentov. Prieskum medzi reálnymi majiteľmi nových áut odhalil, aké problémy motoristov trápia najčastejšie.

Kolobežkám bez poistenia odzvonilo. Už za pár mesiacov budú musieť mať povinné zmluvné poistenie.

Kupujete si nové auto a neviete sa rozhodnúť, či si vybrať automatickú alebo manuálnu prevodovku? Prečítajte si viac o ich výhodách aj nevýhodách bez tendenčných komentárov.

Tender na mýtny systém má NDS znova a opakovane vyhodnotiť