kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Motoristi sa na slovenských cestách mohli v posledných mesiacoch stretnúť s novým dopravným značením. Ide o malú zelenú šípku umiestnenú na semafore.

UNAS namieta spôsob, akým NDS uzavrela novú zmluvu so spoločnosťou na výber mýta SkyToll.

NDS vyhlási súťaž na opravu mosta pod Pustým hradom vo Zvolene.

V Banskobystrickom samosprávnom kraji jazdia opäť za zimnými športmi skibusy.

Priemerný vodič považuje kontrolku motora za jednu z najväčších záhad motoristického sveta. Môže signalizovať triviálny problém ako napríklad nesprávne uzavreté hrdlo nádrže či zanesený senzor, ale aj závažnú poruchu prevodovky či motora. Dôležité preto je svietiacu kontrolku riešiť včas, aby ste predišli závažnejšiemu poškodeniu auta.

Ak by sa nezvýšili ceny známok, diaľnice budú vyzerať ako cesty tretej triedy.

Svetlá do hmly alebo hmlovky sú bežnou bezpečnostnou súčasťou auta, hoci nie každý automobil je nimi vybavený. Stretávame sa s tým, že ich motoristi nepoužívajú správne, riskujú tak pokutu.

Most v Hlohovci otvoria pre dopravu v pondelok 10. januára o 18. hodine

Na Slovensku dôjde k zmene prepočtu výšky registračných poplatkov. Po novom si majitelia elektomobilov výrazne polepšia. Naopak, motoristi, ktorí si zakúpia staršie auto, zaplatia viac.

Ceny ropy sú stále na vysokej úrovni, no problémom v blízkej budúcnosti môže byť dostupnosť tohto paliva. Vo februári vstúpi do platnosti zákaz EÚ na dovoz palív z Ruska.

V sieti vymedzených úsekov ciest od januára pribudne 11 nových a ukončí sa platnosť piatich vymedzených úsekov.

Novela zákona dnes nadobudla účinnosť, zmeny už teda platia.