kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Koniec naháňačiek? V niektorých prípadoch určite. Českí vedci ukázali systém, ktorý môže naháňačky s políciou výrazne obmedziť.

Vodiči autobusov v Dopravnom podniku mesta Košice (DPMK) začnú dostávať náborový a stabilizačný príspevok.

Európska únia nastavila podmienky, pri ktorých iné ako elektrické alebo plug-in hybridné autá nešlo kúpiť z eurofondov. Ako to teda je?

ZSSK uviedla do prevádzky tri nové veľkokapacitné vlakové súpravy.

Škoda Octavia aj pri treťom facelifte svojho kľúčového modelu stavila na rozporuplný dizajn.

Podľa § 87 majú vodiči povinnosť podrobiť sa pravidelnej lekárskej prehliadke mladší i starší vodiči. Záleží aj na veku, aj vodičskom oprávnení.

Najmenej stočené vozidlo malo odometer upravený o 18 517 km.

Daňové priznanie podáva a daň z motorového vozidla platí zo zákona ten, kto je ako držiteľ zapísaný v osvedčení o evidencii vozidla.


V januári 2024 si Slováci z cudziny individuálne doviezli 4 679 osobných automobilov, pričom drvivá väčšina z nich bola ojazdených.

Práce na obchvate Sabinova sa začali, poklepali základný kameň

Celá 12-miliónová investícia sa uplatní na Slovensku, podporí výskum, vývoj a inovácie v oblasti batérií a expanzných plánov vo Voderadoch.

Zákon zakazujúci parkovanie na chodníkoch je v platnosti od októbra 2023. Stále však mnohým vodičom spôsobuje problémy.