kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Od 5. septembra zavádza Bratislava zmeny v MHD, pribudnú aj nové zastávky

Niektoré modely hatchbackov na trhu medzimesačne zlacneli aj o 44 %. Klesli aj ceny MPV alebo pickupov, ceny kombíkov stagnujú.

K ovládaniu dotykových displejov pristupujte opatrne.

Pre výmenu mostných záverov bude do októbra uzavretý jeden jazdný pruh na ceste 1. triedy.

Nepopulárne riešenie spojené so zhoršeným technickým stavom Mostu SNP je na spadnutie. Príde na tejto dôležitej dopravnej tepne k zníženiu maximálnej dovolenej rýchlosti?

Dôvodom zlepšenia koncových cien je zníženie doteraz privysokých predajných marží vynútené štátnymi kontrolami.

Moderné autá môžu mať problém, pretože ich navigácie budú zobrazovať nesprávnu rýchlosť.

Na Slovensko pred niekoľkými dňami pricestoval výkonný podpredseda Európskej komisie, Frans Timmermans, ktorý sa zúčastnil diskusií o zelenej transformácii. V rámci svojej návštevy sa stretol s ministrom životného prostredia SR Ján Budajom. Témou ich diskusie boli Európska zelená dohoda, klimatický balík EÚ Fit For 55 a aktivity Ministerstva životného prostredia SR.


Vo výstavbe sú aktuálne dva úseky budúcej diaľnice Bratislava - KošiceMomentálne sú vo výstavbe dva úseky tvoriace budúce diaľničné prepojenie medzi Bratislavou a Košicami.

Možno si myslíte, že keď vám na palubnej doske nesvieti žiadna kontrolka, je všetko v poriadku. Za zvýšenou spotrebou však nemusí byť iba nesprávny štýl jazdenia. Častejšia potreba tankovať môže poukazovať na oveľa vážnejší problém – zanesenie motora vášho auta karbónom. Ak tento problém nebudete riešiť, riskujete upchatie a poškodenie vstrekovačov. To môže mať za následok stratu výkonu a v horšom prípade zničenie komponentov palivového systému a ich potrebnú výmenu.

Takmer všetci motoristi si pri tankovaní určite všimli, že keď otvoria uzáver nádrže, ozve sa charakteristické syčanie. Niekedy je to sotva počuteľné, inokedy desivo hlučné a nápadné. Je to normálne?

Keď sa obijú plechy, ešte sa preto netreba nechať zabiť.