kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

ehotenstvo nemusí byť dôvodom, aby ste prestali šoférovať. Vyhnite sa však dohadom, čo môžete a čo už nie.

Podľa niektorých auto bez ťažného zariadenia ani nie je auto. Svojím spôsobom s tým môžeme súhlasiť, pretože automobil je v prvom rade dopravný prostriedok, ktorý má prepravovať osoby a náklad. Užitoční pomocníci však vyžadujú aj byrokratické úkony, investície a údržbu.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) začala vymieňať oplotenie na diaľnici D2 v úseku Bratislava - Malacky proti lesnej zveri.

Poznáme to asi všetci. Idete v jednosmernej ceste a zrazu sa oproti vám objaví auto idúce v protismere. Niektorí vodiči majú ešte toľko drzosti, že vás bez problémov vyblikajú či vám vynadajú. Jazda v protismere však v zákone nemá pochopenie.

Tento rok chce ministerstvo dopravy predložiť na rokovanie vlády zákon o verejnej osobnej doprave.

V súvislosti s rastom cien stavebných materiálov sa pravdepodobne budú stavby predražovať.

Ceny nafta v posledných dňoch predbehli ceny benzínu. Tento paradox mnohých nepoteší, no v roku 2009 bol takmer samozrejmosťou.

Banskobystrický samosprávny kraj opraví v tomto roku 121 kilometrov (km) ciest II. a III. triedy.

Komplexná obnova mosta pri obci Badín si vyžiadala dopravné obmedzenia.

Každé nové auto bude musieť obsahovať čiernu skrinku a ďalších 8 systémov. Už vieme, čo všetko tieto nové zariadenia zaznamenajú a aký to bude mať zmysel.

Česmad navrhol zníženie sadzieb mýta na Slovensku po zavedení EETS.

Na moste nad diaľnicou D1 pri Piešťanoch je doprava už bez obmedzení.