kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Zima je pre každé auto náročným testom. Po stretnutí s chemikáliami a fenoménu kondenzácie sa musia zrazu vysporiadať s ďalším scenárom - so zvyšujúcimi sa teplotami. Ponúkame tipy, čo sa oplatí skontrolovať, aby vám auto vydržalo čo najdlhšie.

Nedávno sa platforma carVertical pokúsila zistiť, ako sa líši miera podvodov s najazdenými kilometrami medzi rôznymi krajinami.

Služby diaľničnej patroly sú bezplatné aj pre motoristov, ktorých vozidlá boli od kúpy diaľničnej známky oslobodené.

Na trhu s jazdenými vozidlami začal stúpať záujem o úsporné naftové motory.

Tento rok vstupuje do platnosti novela Zákona o cestnej premávke. Pre vodičov pôjde o priaznivú zmenu, vyvoláva však aj otázky.

S pribúdajúcimi slnečnými dňami je na cestách stále viac motocyklov. Práve na začiatku jari, kedy motorkári vyrážajú na cesty, pribúdajú aj nehody na motocykloch. Ich následky bývajú často fatálne a odškodnenia za škody na zdraví sa šplhajú do vysokých súm.

Ľudia v súčasnej situácii prichádzajú na chuť aj elektromobilom a hybridom.

Pýtali sme sa aj na životnosť pneumatík, dobu skladovania a bezpečnosť celoročných gúm.

Nielen stovky mŕtvy, zranených, zmrzačených a mesačná krajina. Postupne sa odkrývajú ďalšie ekonomické dôsledky vojny na Ukrajine.

Každé moderné auto je už od výroby vybavené alarmom proti krádeži. No jeho Achillovou pätou je centrálne zamykanie.

Vysoké ceny pohonných hmôt prinútili viacero Slovákov tankovať v zahraničí. My sme sa boli pozrieť v Rajke. Koľko našincov tam tankuje?

Vplyvom aktuálnej situácie vo svete, no najmä v Európe sa ceny pohonných hmôt šplhajú čoraz vyššie. Ovplyvní to ceny v MHD?