kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Ministerstvo dopravy a výstavby (MDV) SR vyhlásilo deviaty ročník celonárodnej kampane Do práce na bicykli 2022.

Jar už je tu a s ňou aj obdobie, kedy mnoho vodičov prezúva na letné pneumatiky. Pomerne jednoduchý úkon však môže narobiť problémy, pokiaľ svoje auto neprezujete správne.

Pôvodne mali vylúčiť dopravu až o tri týždne. Most je na tom tak zle, že ho museli zavrieť hneď.

Keď sa opýtate pamätníkov socializmu, odpovedia, že kedysi sa jazdilo len na celoročných pneumatikách a neriešilo sa to. Áno, ale v tých časoch ste sa so Škodou rozbehli na 100 km/h za 20 sekúnd a drvivá väčšina vodičov jazdila maximálne 90 km/h.

Zima je pre každé auto náročným testom. Po stretnutí s chemikáliami a fenoménu kondenzácie sa musia zrazu vysporiadať s ďalším scenárom - so zvyšujúcimi sa teplotami. Ponúkame tipy, čo sa oplatí skontrolovať, aby vám auto vydržalo čo najdlhšie.

Nedávno sa platforma carVertical pokúsila zistiť, ako sa líši miera podvodov s najazdenými kilometrami medzi rôznymi krajinami.

Služby diaľničnej patroly sú bezplatné aj pre motoristov, ktorých vozidlá boli od kúpy diaľničnej známky oslobodené.

Na trhu s jazdenými vozidlami začal stúpať záujem o úsporné naftové motory.

Tento rok vstupuje do platnosti novela Zákona o cestnej premávke. Pre vodičov pôjde o priaznivú zmenu, vyvoláva však aj otázky.

S pribúdajúcimi slnečnými dňami je na cestách stále viac motocyklov. Práve na začiatku jari, kedy motorkári vyrážajú na cesty, pribúdajú aj nehody na motocykloch. Ich následky bývajú často fatálne a odškodnenia za škody na zdraví sa šplhajú do vysokých súm.

Ľudia v súčasnej situácii prichádzajú na chuť aj elektromobilom a hybridom.

Pýtali sme sa aj na životnosť pneumatík, dobu skladovania a bezpečnosť celoročných gúm.