kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Za neoprávnené použitie klaksóna hrozí pokuta.

Nízke teploty a sneženie síce už stihli poriadne potrápiť viaceré časti Slovenska, avšak oficiálne príde zima až 21. decembra. Mnohí v tomto období bojujú s nepríjemným problémom. Nakoľko vonkajšie teploty to možno ešte dovolili, viacerí vodiči stále využívali v ostrekovačoch letnú zmes. Avšak pri väčšom ochladení táto zmes zamrzne, a vy máte zarobené na problém.

Pohyb vo vlakoch a autobusoch vláda obmedzuje na režim OTP.

Auto vám v zime dokáže pripraviť nemilé prekvapenie: napríklad, že ste už mali stáť v zápche do práce a namiesto toho riešite zamrznutú ručnú brzdu doma na parkovisku.

Zlé počasie vás zastihne presne vtedy, keď to najmenej čakáte. A preto sme dali dokopy zoznam vecí, ktoré by vo vašom aute počas zimy nemali chýbať! Väčšinu z nich navyše dostanete priamo na čerpacích staniciach.

Bratislavská D2 získala systém riadenia dopravy ako D1. 130 km/h ale dnes veľmi nečakajte. Pre počasie.

Padol prvý sneh, zima je už tu. Aj keď tu máme-nemáme lockdown, hory čakajú.

Nútená elektrifikácia prináša navýšenie nákladov až o 50 %! Automobilky nevedia, kto to zaplatí.

Právna úprava v SR by sa mala pripraviť na napredujúci pokrok v oblasti inteligentnej mobility využívajúcej automatizované systémy.

Závažným porušením pravidiel má byť prekročenie dovolenej rýchlosti v obci o 20 kilometrov za hodinu (km/h) a viac a mimo obce o 30 km/h a viac.

Vedeli ste, že lítiové batérie sa nabíjajú v siedmich krokoch, zatiaľ čo najbežnejšie olovené batérie/AGM až v deviatich?

Aj v tomto prípade je potrebné pripomenúť, že neznalosť zákona neospravedlňuje, no solídny lekár by mal svojmu pacientovi objasniť, aké má nové práva a povinnosti v súvislosti so šoférovaním.