kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Mesto Púchov ešte pred dvomi rokmi upozorňovalo na to, že motoristi nemajú dostatočné vedomosti o tom, aký je význam vodorovného dopravného značenia v podobe žltej čiary. V skutočnosti to nie je prípad iba mesta Púchov, ale akéhokoľvek mesta či obce, v ktorej sa takéto dopravné značenia používajú.

Základné povinné zmluvné poistenie nechráni pasažierov auta, ktorého vodič spôsobil nehodu.

Eko rely sa stávajú čoraz populárnejšími a aj keď na prvý pohľad nevyzerajú vôbec zaujímavo, skutočnosť je celkom iná. Jednu takú sme absolvovali s Mazdou a jej novým motorom e-Skyactiv X.

Kde sa zlodejom áut darí najlepšie? V Bratislave, Košiciach, Žiline či Nitre?

Počas letných prázdnin NDS predala spolu 978.438 kusov elektronických diaľničných známok.

To, že D4 nebude priamo napojená na D1, je podľa primátora Bratislavy obrovské zlyhanie štátu

Vzájomné predchádzanie sa kamiónov na diaľnici je hotová katastrofa. Čo na túto činnosť hovorí zákon?

Extrémna byrokracia doteraz bránila Slovákom v masovejšom dovoze áut zo zahraničia. Ak chce Slovensko omladiť vozový park, je načase, aby sa proces dovozu výrazne zjednodušil.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na viaceré obmedzenia na rýchlostných úsekoch. "Súvisia s opravami," objasňujú diaľničiari.

Slovenský InoBat má vo svojich rukách produkt, ktorý mu dáva konkurenčnú výhodu.

te presvedčený, že zabezpečenie z výroby stačí? Potom vás nepotešíme.

Ešte aj dnes počúvame, že na tých starých Favoritoch a 120-tkách sa učilo jazdiť najlepšie, pretože potom je už každé ďalšie auto jednoduchšie. Je to naozaj pravda?