kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...


Oproti minulému roku klesol počet ponúkaných zánovných ojazdených áut zo 140 325 na 108 993

Aj keď rodičia venujú pri výbere automobilov stále väčší dôraz na bezpečnostné prvky a veľký batožinový priestor, často robia chyby pri samotnej preprave detí.

Autoviny.sk odpovedajú na otázku, ako je to s jazdou motorkárov nielen v dopravnej zápche.

Dopravná hádanka z praxe, ktorá rozháda internet: viete jazdiť na takejto križovatke správne?

Čip, jedna zo zložiek „mozgu“ automobilu, spracováva všetky informácie potrebné pre fungovanie automobilu. Primárnou iskrou tejto náhlej zmeny na trhu s ojazdenými vozidlami bol globálny nedostatok polovodičov počas pandémie, ktorý výrobcom automobilov sťažoval plnenie ich výrobných kvót.

Čierne pneumatiky kedysi neboli samozrejmosťou. Čo stojí za ich charakteristickým sfarbením a prečo nie sú napríklad modré alebo biele? Ich farba má viacero dôvodov, ako len ten praktický.

Aj keď sú automatické prevodovky momentálne na vzostupe, väčšina motoristov ešte stále preferuje možnosť manuálneho radenia.

Ako často meníte peľový filter? Jeho výmenou si môžete uchrániť zdravie, ale taktiež sa zbaviť aj nepríjemných zápachov. Mnoho vodičov takúto výmenu podceňuje, čo môže mať v konečnom dôsledku negatívny dopad na zdravie.

Občania pendlujúci medzi štátmi si budú môcť od pondelka čiastočne vydýchnuť.

Jeden z cieľov je zosúladiť sa so zákonmi v rámci Európskej únie.

Program podpory predaja elektromobilov u nás je ako žena detektíva Columba. Mnohí o ňom počuli, no nikto ho nevidel. Dočkáme sa zmeny ešte tento rok?