kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Výtlky na cestách po zime: ako riešiť škody na aute?

Slováci si rok čo rok kupujú drahšie autá. Nezmenila to ani sú časná pandémia. Priemerná cena jazdeného vozidla, ktoré si zadovážili na úver, za uplynulé desaťročie narástla takmer dvojnásobne.

Európska únia neustále zvyšuje nároky novými emisnými normami, ktoré sprísňujú limity CO2. Automobilky ale aj zákazníci tak našli pohodlný kompromis v podobe plug-in hybridov, ktoré sú čoraz populárnejšie. Realita ich používania je však odlišná od toho, čo predstavitelia EÚ predpokladali.

Niektoré chyby za volanom môžu vznikať kvôli nepozornosti, no aj tak vás za ne neminie pokuta.

Plénum Národnej rady (NR) SR vo štvrtok neprelomilo veto prezidentky SR Zuzany Čaputovej pri novele zákona o diaľničnej známke.

EČV po novom bude viazané na vozidlo, skratka okresu na tabuľke nebude.

Vzniknúť má schéma pomoci pre oblasť cestnej dopravy.

Slováci sa naučili nakupovať ojazdené autá online, v tretej vlne pandémie si kúpili v AAA AUTO takmer 2 500 vozidiel.

Rakúsko tvrdo zakročuje nielen proti notorickým porušovateľom dopravných predpisov. Pokuty sa drasticky zvyšujú, v extrémnych prípadoch bude vozidlo zabavené.

Bliži sa čas hromadného prezúvania áut. Na tieto veci si však dávajte pozor

Pokiaľ nepatríte k ľadovým medveďom, ktorí sa dajú do sedla za každého počasia a náznaku slnka a v zime doprajete svojmu motocyklu oddych, prinášame zopár tipov, ako sa o svoj stroj starať. Aby ste na jar mohli pokojne vyraziť a tešiť sa z jazdy.

Počiatočné obavy verejnosti sa nenaplnili. Cestujúci rešpektujú pravidlá a v MHD by malo byť bezpečnejšie.