kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Na stav nášho automobilu nemá najväčší vplyv počet najazdených kilometrov, ale spôsob, akým ho používame.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) plánuje výstavbu protihlukových stien na diaľnici D2 pri Jarovciach.

Viete, akou rýchlosťou máte jazdiť na parkovisku?

Väčšia kapacita nádrže pri tankovaní ako udáva výrobca? Na toto si dajte pozor

Jedno EČV na jedno auto, alebo na jedného majiteľa. Poslanci to skúsia presadiť

Možno by ste mali obálku s nepríjemnými správami očakávať aj vy. Stačilo, ak ste v roku 2017 prehliadli značku pri bratislavskom nákupnom centre Bory Mall.

Bratislava, Senec, Sereď, Ružomberok: Pozor na zlodejov katalyzátorov, ich krádeže sa u nás rozmáhajú a zdá sa, že na veku auta nezáleží.

A vraj neboli ani doteraz. I keď to na našich cestách občas vyzerá, akoby časť vodičov absolvovala praktikum výcviku dištančne.

Zvýšený objem biozložiek v nafte znižuje emisie CO2 až o 20 percent okamžite. Zdá sa, že ani to nestačí

Vieme, že spojka patrí medzi spotrebné materiály, na ktoré sa nevzťahuje ani výrobná záruka automobilky. Spojku totiž veľa vodičov ničí aj neúmyselne zlým zaobchádzaním. Ak sa naučíte, čo so spojkou rozhodne nerobiť, môžete auto predávať ako „vylietanú jazdenku“, ktorá nikdy nepotrebovala výmenu spojky.

Celomestská parkovacia politika v Bratislave nebude spustená začiatkom roka 2021, ako sa plánovalo, ale až na jeseň.

Moderné naftové motory sú čistejšie ako staršie benzínové, ale na našich cestách jazdia prevažne staršie naftové vozidlá. Klameme sa navzájom alebo je celá téma príliš komplikovaná a rozsiahla na to, aby sme dospeli k jednoznačným záverom?