kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Za poklesom je aj výrazný úbytok dovezených vozidiel zo západnej Európy.

Mesto Bratislava testuje na vybraných miestach parkovacie senzory.

Našej pozornosti neunikol nový trend vymieňania klasických halogénových žiaroviek za kompatibilné LED náhrady, ktoré si môže ktokoľvek kúpiť na Slovensku alebo z čínskych internetových stránok. Slovenskí motoristi sa týmito úpravami dokonca chvália v skupinách na sociálnej sieti, pričom si častokrát neuvedomujú porušovanie zákona o podmienkach prevádzky vozidiel na pozemných komunikáciách.

Upresňuje to Zákon o cestnej premávke.

Polícia Slovenskej republiky informovala, že pokutové bloky budú nové a do obehu sa dostanú začiatkom budúceho roka.

V obci na hlavnom ťahu čakajú chodci na priechode aj 20 minút. Proti hulvátstvu za volantom ale obec nič nezmôže.

Aktívny životný štýl či rodina sú často dôvodom, že bežná prepravná kapacita auta nestačí a treba siahnuť aj po strešných nosičoch. Ako sa zorientovať v ponuke a na čo si dať pozor?

Kedysi to bol skutočne osvedčený spôsob, ako v zime zabrániť tuhnutiu nafty. Mínusové teploty spôsobujú kryštalizovanie parafínov, ktoré upchávajú tenké potrubia a filtre. Aby sa tomuto zabránilo, v ére komôrkových dieselov sa do nafty prilialo troška benzínu.

Predaj vozidla možno vnímať ako jeden z najčastejších dôvodov, kedy dochádza k ukončeniu povinného zmluvného poistenia. Okrem kúpno-predajnej zmluvy, odhlásenia z evidencie a ostatných potrebných náležitostí, ktoré bezprostredne vyplývajú pre predajcu, nezabúdajte však aj na vaše poistné krytie.

Zákon o cestnej premávke veľmi jednoznačne uvádza situácie, kedy môže vodič vozidla trúbiť alebo blikať diaľkovými svetlami. Asi vás prekvapí, že to všetci robíme zle.

Každý motorista musí tieto pravidlá ovládať bez ohľadu na to, či sa mu striedavé radenie, takzvané zipsovanie, páči alebo nie.

Ceny elektronických diaľničných známok sa od januára nezvýšia, i keď sa nemenili dlho.