kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Každý motorista musí tieto pravidlá ovládať bez ohľadu na to, či sa mu striedavé radenie, takzvané zipsovanie, páči alebo nie.

Ceny elektronických diaľničných známok sa od januára nezvýšia, i keď sa nemenili dlho.

Bezpečná vzdialenosť je v cestnej premávke mimoriadne dôležitá. Ide o metre či sekundy, ktoré nás môžu deliť od veľkej tragédie.

Nestačia len zimné pneumatiky a povinná výbava, dôležité je tiež dobitie akumulátora a kontrola bŕzd aj podvozku či ošetrenie karosérie.

Väčšina slovenských motoristov vie, kedy je už správny čas na prezutie letných pneumatík na zimné, napriek tomu si to ponechávajú na poslednú chvíľu. Patria medzi nich aj tí, ktorí si z nemohli dovoliť prezúvanie včas z finančných dôvodov.

Pri riešení búračky zachovajte chladnú hlavu. Ušetríte čas, nervy aj peniaze. Ako postupovať správne?

Nepleťme si pojmy, poznajme svoje povinnosti i práva. V dnešnej poradni sa venujeme vodičským oprávneniam.

SHMÚ Varuje pred rizikom poľadovice na celom území SR.

Za niekoľko dní vstúpi do platnosti nová norma Euro 6D Full, ktorej zavedenie ovplyvňuje aj doteraz platné emisné štandardy.

Automobilky momentálne zažívajú veľmi ťažké obdobie, ktoré spôsobila pandémia. Spomalenie trhu a zvýšená finančná obozretnosť zákazníkov spôsobili markantný prepad predaja nových vozidiel. Straty rátajú v miliardách, viaceré automobilky pritom uvažujú nad úplným odchodom z Európy. Očakávať tiež môžeme masívne škrty, zoštíhlenie ponuky modelov a čoskoro aj prepúšťanie.

Štúdia normy Euro 7 predkladá výrazne prísnejšie pravidlá, než v súčasnej norme Euro 6.

Nezáleží na tom, či ste auto nabúrali na takzvanú totálku alebo iba trochu „šuchli“ blatník - udalosť je potrebné riešiť zodpovedne, dospelo a bez stresu.