kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

V článku uvádzame dôležité informácie o režime na hraniciach, vrátane ďalších výnimiek mimo pendlerov.

Na slovenskom trhu sa stále objavujú autá v exekúcii, kradnuté vozidlá alebo vozidlá so stočenými kilometrami.

Aj najlacnejšie autá budú po novom technologicky vybavenejšie ako niekdajšie limuzíny. Na samojazdiace autá si ale aj tak musíme ešte počkať.

Ako je to so státím v obytnej zóne? A čo elektrické kolobežky, smú sa v nej používať? Prinášame odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa obytnej, pešej a školskej zóny.

V piatok uskutoční polícia náhodné kontroly na pozemných hraničných prechodoch

Automatické svetlá sú praktické, ale vodiči pre ne zabúdajú, že zodpovednosť majú v rukách stále oni!

O tejto „novinke“ v skutočnosti vieme už od minulého roka, ale veľa pozornosti jej médiá nevenovali.

S príchodom septembra sa cesty zaplnia a cítime to aj tento rok. Zároveň platí, že čím hustejšia je premávka, tým skôr vznikajú problematické či kolízne situácie. Často však za ne môže aj jeden zlozvyk našich šoférov.

Každý rok zbytočne zomierajú chodci, pretože nie sú dostatočne viditeľní pre vodičov áut a motoriek. Pritom stačí tak málo!

Na prvom mieste je obchvat Levíc. Podľa ministerstva je až 40 percent existujúcich ciest v nevyhovujúcom alebo až havarijnom stave.Úseky diaľníc, rýchlostných ciest a ciest prvej triedy sa budú v nasledujúcich rokoch budovať na základe viacerých kritérii, medzi ktoré patrí najmä ich využitie, príslušnosť k medzinárodným koridorom, kritérium hodnoty za peniaze a spoločenská priorita.

Počet dopravných nehôd, pri ktorých asistoval alkohol, v poslednej dobe prudko stúpa. Viete koľko vás bude stáť, keď si pred jazdou vypijete?

Negatívny vplyv na schopnosť viesť motorové vozidlo majú nielen lieky na predpis, ale aj tie voľnopredajné. Treba si na ne dávať veľký pozor.