kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Cena ropy padá a hoci Slovensko reaguje na takéto zmeny s oneskoreniami, konečne sa úpravy cien pohonných hmôt dočkali aj slovenskí motoristi.

Prinášame vám prehľad hraničných priechodov, ktoré sú otvorené aj s uvedením typu dopravy, pre ktorý je prechod povolený.

Spomalenie ekonomiky zapríčiňuje veľký pokles ceny pohonných látok. Čoraz tvrdšie opatrenia ich pritom môžu poslať na ešte nižšiu úroveň.

Niekedy sme na autá s veľkým nápisom „TURBO“ hľadeli s obdivom a patričnou závisťou. Faktom zostáva, že v minulosti bolo prepĺňanie výsadou len drahších alebo športových vozidiel, no časom si z ekonomických aj environmentálnych dôvodov našli cestu aj do bežných áut. Majitelia vznetových agregátov mohli túto zázračnú vrtuľku nájsť pod kapotami svojich áut už v 90-tych rokoch, najväčší boom však turbo zažilo pred zhruba pätnástimi rokmi, keď automobilky prichádzali s konceptom maloobjemového motora s pomerne vysokým výkonom.

Šírenie koronavírusu treba brziť najviac, ako sa len dá. Výskum talianskych univerzít teraz ukázal, že ruku k dielu môžu priložiť aj majitelia automobilov.

Počas uzávery Tunela Horelica zároveň NDS opraví a vymení poškodené mostné závery, vymení nosný káblový žľab osvetlenia tunela po celej jeho dĺžke, ako aj tesnenia v cementovo-betónovom kryte vozovky.

O predĺžení bolo rozhodnuté v súvislosti s pretrvávajúcim znížením dopytu na trhoch a koordináciou opätovného nábehu dodávateľských vzťahov s ostatnými závodmi.

Dotykové ovládanie infotainmentu, ale i hlasové povely spôsobujú výrazné spomalenie reakcií vodiča.

Na základe rozhodnutia maďarskej strany zostáva hraničný priechod Komárno - Komárom zatvorený.

Kúpiť jazdené auto nesie svoje riziká. Dávajte dobrý pozor, od koho auto kupujete.

Od 16.3.2020 platia ďalšie opatrenia, ktoré MDV SR prijalo v nadväznosti na Uznesenie vlády SR č 113/2020.

Prevádzkovatelia čerpacích staníc prosia zákazníkov, aby pri návšteve čerpacej stanice rešpektovali niekoľko základných pravidiel.