kartySpoločnosť UNITED ASSISTANCE, s.r.o. zabezpečuje cestnú asistenciu, právnu asistenciu a domácu asistenciu. Súbor služieb poskytuje pre našich klientov nadštandardný komfort porovnateľný iba s uzavretím separátnych zmlúv u niekoľkých špecializovaných spoločností.

Viac ...

Auto vám v zime dokáže pripraviť nemilé prekvapenie: napríklad, že ste už mali stáť v zápche do práce a namiesto toho riešite zamrznutú ručnú brzdu doma na parkovisku.

Zimná údržba diaľnic a rýchlostných ciest začína 1.11. a končí sa v marci nasledujúceho roka.

Vonkajšie teploty síce ešte stále dosahujú na toto obdobie pomerne vysoké teploty, no zima je už za rohom. S ňou prichádzajú aj ranné alebo celodenné hmly. Počas takéhoto počasia je potreba používať hmlovky.

Aké zmeny nastanú v povinnej výbave v roku 2024?

MHD, autobus, vlak? Nie, ďakujem. Radšej auto.

Podľa čoho určiť životnosť pneumatík a na čo si dávať pozor.

Predkladaný návrh Karimy Delli obsahuje viacero kontroverzných zmien. Zavádza sa napríklad nová skupina vodičského oprávnenia.

Firmy by pri prechode na elektromobily nemali hľadieť len na cenu auta.

Manipulácia s odometrom bude o niečo ťažšia. Záujemcovia o jazdené vozidlá zo známeho autobazáru si budú môcť overiť počet najazdených kilometrov bezplatne cez Register prevádzkových záznamov priamo na stránke.

Dostať sa cez centrum mesta bude ťažšie. Ak návrh nového vyhradeného pruhu prejde, pod Hlavnou stanicou zostane len jeden pruh.

Slovensko zaznamenalo medziročne až tretinový nárast počtu nabíjacích bodov. Za zvyškom Európy napriek tomu zaostávame.

Po minuloročnom prepade zaznamenal segment zánovných vozidiel výrazný nárast, na trhu pribudlo desaťtisíc áut, ich cena sa zvýšila o niekoľko tisíc eur.